general_help_center_title

general_help_center_description

Ofte stilte spørsmål og svar

Hotellsøk

roomsXXL.no tilbyr flere tusen hoteller i hundrevis av byer over hele verden. Du angir bare ønskemålet ditt i hotellsøket og velger blant de forslagene systemet gir deg.
Sjekk at du har skrevet stedsnavnet riktig. Det er mulig at et sted kan skrives på forskjellige måter eller ha flere navn (f.eks. Breslau (tysk)/Wroclaw (polsk)). Hvis systemet ikke kjenner igjen stedet, kan du skrive en e-post til oss på service[at]roomsXXL.no. Vi hjelper deg gjerne videre.

Priser og reservasjon

Myndig. Den reisende, eller lederen for en gruppereise, må være minst 18 år gammel.
Én reservasjon kan inkludere maksimalt 5 rom.
Det er kun mulig å reservere den samme romtypen, f.eks. 2 x dobbeltrom eller 3 x enkeltrom. Hvis du vil reservere forskjellige romtyper, må det foretas en separat reservasjon for hver romtype.
I mange tilbud er frokost inkludert. Vennligst les beskrivelsen av det aktuelle romtilbudet nøye.
Ja. Avgifter og gebyrer er inkludert i prisene våre. I sjeldne tilfeller kan det påløpe lokale avgifter, men da opplyser vi uttrykkelig om dette før reservasjonen gjennomføres.
Nei. roomsXXL.no krever ingen ekstraavgifter eller gebyrer for betaling med kredittkort, PayPal eller andre betalingsmetoder.
På roomsXXL.no tilbys spesielle hotellpriser som vi forhandler frem med partnerne våre. Vi kan ofte sikre oss et stort antall rom til en rimelig pris. Disse innsparingene gir vi videre til kundene våre.
Nei. Den eneste forskjellen er den rimeligere prisen på roomsXXL.no. Den høye rom- og servicekvaliteten til roomsXXL.nos partnerhoteller forblir absolutt uendret.
Når du reserverer på roomsXXL.no er alle avgifter og gebyrer inkludert i prisen. I sjeldne tilfeller kan det påløpe lokale avgifter, men da opplyser vi uttrykkelig om dette før reservasjonen gjennomføres. Tilleggstjenester du bruker på hotellet (f.eks. restaurant, bruk av minibaren eller telefon) er naturligvis ikke inkludert.
Omgående. Med en gang du har gjennomført reservasjonen din får du en bekreftelse per e-post, der reservasjonskoden din er angitt. Denne e-posten inneholder også en kobling til din personlige hotellvoucher og fakturaen din.
Rett etter at du har reservert kan du enkelt og greit laste ned å skrive ut hotellvoucheren din. I tillegg inneholder reservasjonsbekreftelsen du får per e-post en kobling til voucheren din, slik at du kan skrive den ut når og så ofte du ønsker det.
I dette tilfellet skal du skrive en e-post til service[at]roomsXXL.no. Husk å oppgi reservasjonskoden din. Vi foretar korrekturen så raskt som mulig. Av sikkerhetsgrunner er det viktig at navnet på hotellvoucheren din er identisk med navnet på passet ditt.
Nei, dessverre. Vennligst foreta ytterligere en reservasjon på det samme hotellet.
I dette tilfellet skal du skrive en e-post til service[at]roomsXXL.no. Husk å oppgi reservasjonskoden din. Vi foretar korrekturen så raskt som mulig.
I dette tilfellet skal du skrive en e-post til service[at]roomsXXL.no og oppgi ønsket ankomst- og avreisedato, hotell, rombetegnelse, antall voksne, antall barn og deres alder ved avreise samt om det ønskes separate senger til barna eller om de skal overnatte i de voksnes senger. Hvis du allerede har funnet informasjon om overnatting for barn, ber vi deg også vedlegge dette. Vi finner da omgående ut om eller hvilke kostnader som påløper i tillegg og tar kontakt med deg.

Betaling

For øyeblikket kan man betale med kredittkort (Visa, MasterCard og American Express) og PayPal på roomsXXL.no. Om kort tid vil vi imidlertid innføre nye betalingsmetoder, som f.eks. avtalegiro. Spørsmål kan rettes til service@roomsXXL.no.
Ja, for mange av hotellene er det mulig å betale oppholdet på stedet. Vær oppmerksom på informasjonen "Betaling på hotellet" ved romutvalget på hotellprofilsiden. Et gyldig kredittkort brukes som sikkerhet for reservasjonen.
Kredittkort- eller PayPal-kontoen din belastes umiddelbart etter at du har reservert.
Ja, det er mulig. Innehaveren av kredittkortet må selvfølgelig være innforstått med at kortet brukes.
Nei. roomsXXL.no har ingen gebyrer for betaling med kredittkort, PayPal eller andre reservasjonsmetoder.
Du kan enkelt og greit laste ned og skrive ut fakturaen. For å gjøre det logger du deg inn på roomsXXL.no under "Min reservasjon" med reservasjonskoden og etternavnet ditt.
En faktura utstedes for hver reservasjon. Hvis du ønsker å reservere flere rom og trenger en separat regning for hvert rom, ber vi deg gjennomføre separate reservasjoner. Hvis du bare trenger én faktura for alle rom, er en reservasjon tilstrekkelig.

Ankomst og avreise

Ingen grunn til bekymring. Mange hoteller aksepterer sen innsjekking. For sikkerhets skyld anbefaler vi deg å spørre på hotellet hvor lenge resepsjonen er bemannet den kvelden du ankommer.
Reisende, eller lederen i en gruppe, trenger gyldig pass. I tillegg forlanger mange hoteller et gyldig kredittkort som kausjon. PÅ noen hoteller kan denne kausjonen gis i form av kontanter eller et EC-kort. Vennligst avklar dette på hotellet.
Selvfølgelig. Du må bare foreta en reservasjonsendring på roomsXXL.no.

Avbestilling

For å gjøre dette logger du deg på roomsXXL.no under "Min reservasjon" med reservasjonskoden og etternavnet ditt. Da kan du enkelt og greit avbestille på nettet.
For tilbud som erstattes til fulle blir beløpet du har betalt debitert kredittkortet ditt direkte. Bortsett fra selve avbestillingen må du ikke foreta deg noe.
Hvis det ved reservasjon den 15.12.2013 under punktet avbestilling er oppført "Kan avbestilles innen fredag 13.12.2013 klokken 12.00 (CET)" betyr det at tidsfristen for gratis avbestilling allerede er utløpt. Det betyr at man ikke lenger får refundert hele reisens pris hvis hotelloppholdet avbestilles.

Ytterligere spørsmål

Hvis du ikke fant et svar på spørsmålet ditt, kan du gjerne skrive en e-post til oss på service[at]roomsXXL.no.

Sertifisert betalingsadministrasjon

Sikkerhetsstandardene til vår betalingsadministrasjon oppfyller de strengeste krav. Denne sertifiseringen bekrefter at det er trygt å betale med kredittkort her.

Flerspråklig kundeservice

Våre flerspråklige reisespesialister tar seg av reservasjonene dine. Vi er tilgjengelige for våre kunder døgnet rundt.

Rask reservasjonsbekreftelse

reservasjonen din bekreftes umiddelbart. Reisedokumentene kan du enkelt og greit skrive ut etter at reservasjonen er gjennomført og bekreftet.