general_help_center_title

general_help_center_description

Om oss


Som et formidlende foretak med hovedkvarter i Tyskland retter vi oss primært mot reisende fra europeiske land. Målet vårt er å formidle hotellovernattinger over hele verden til rimelige priser, i tråd med mottoet vårt: seriøs, rimelig og sikker.

Seriøs: Foretak med hovedkvarter i Tyskland

Det fortelles stadig om kunder som har problemer med å få pengene sine tilbake eller få kontakt med reiseformidleren etter å ha avbestilt reiser at de har reservert via utenlandske hotellportaler. Vi ønsker å tilby kundene våre et seriøst alternativ, og derfor har vi bevisst lagt foretaket vårt til Tyskland. I tillegg behandles alle reservasjoner av våre flerspråklige reiseeksperter. Vi er alltid tilgjengelige for kundene våre – 7 dager i uken, 365 dager i året.

Som aktiv medlem av Allianz selbständiger Reiseunternehmen Bundesverband e.V. (ASR) med hovedkvarter i Berlin støtter vi ikke bare den tyske turistindustrien, men kan stadig gi medarbeiderne våre nye og nyttige kvalifikasjoner gjennom gode videreopplæringstilbud. Derfor kan vi også kontinuerlig forbedre kundeservicen vår.

Søk etter og prisfastsettelse av hotellrom på roomsXXL.no er basert på en teknologi spesielt utviklet til disse formålene. Gjennom vår innovasjonskraft hat vi fått Den europeiske union som en sterk partner som støtter oss finansielt via det tyske finans- og teknologidepartementet.

Rimelig: Overnattinger på hotell over hele verden til faire priser

Vi synes ikke at det skal være dyrt å bo på hotell, selv ikke på verdens beste hoteller. På roomsXXL.no tilbys spesielle hotellpriser som vi forhandler frem med våre samarbeidspartnere. Ofte kan vi sikre oss store romkontingenter, på vår egen risiko, til en rimelig pris. Disse innsparingene gir vi videre til kundene våre. Dette har gitt oss mange stamkunder som stadig drar fordel av de rimelige prisene våre.

Hos oss kan du reservere alle typer overnattingssteder, fra enkle pensjonater til luksushoteller. Og det i mer enn 800 byer over hele verden. Alle kjente hotellkjeder, som B. Hilton, Mercure, Ritz-Carlton, Radisson, ibis, InterContinental, Mandarin Oriental, Marriott, Kempinski, Novotel, Holiday Inn eller Hyatt har rom som formidles av oss, til rimelige priser.

Hvis du lurer på de store prisforskjellene mellom tilbudene på andre hotellportalene, er du ikke alene om det. Vi har også lagt merke til disse forskjellene og er meget overrasket over de høye prisene noen portaler forlanger. Vi arbeider meget kostnadseffektivt og gir avkall på dyre markedsførings- og TV-kampanjer til fordel for kundene våre.

Sikker: Sertifisert dataoverføring og betalingsavvikling

Vi legger stor vekt på kunde- og betalingssikkerhet. Nettstedet vårt har SSL-sikkerhetssertifikat fra Comodo. Det betyr at de opplysningene du gir oss blir kodet i henhold til den mest aktuelle sikkerhetsteknologien og dermed kan overføres sikkert. All kundeinformasjon lages beskyttet av oss og blir aldri gitt videre til andre. Ytterligere informasjon om dette finner du i vår personvernerklæring.

Alle betalinger med kredittkort gjennomføres via vår partner iPayment (et datterselskap til 1&1 Internet AG) i henhold til kredittkortbransjens strengeste sikkerhetsstandarder. iPayment er PCI-DSS-sertifisert og bearbeider, administrerer og lagrer beviselig kortinnehaver- og finansopplysninger med optimal sikkerhet og omhu.

Ytterligere informasjon om oss finner du i FAQ.

Sertifisert betalingsadministrasjon

Sikkerhetsstandardene til vår betalingsadministrasjon oppfyller de strengeste krav. Denne sertifiseringen bekrefter at det er trygt å betale med kredittkort her.

Flerspråklig kundeservice

Våre flerspråklige reisespesialister tar seg av reservasjonene dine. Vi er tilgjengelige for våre kunder døgnet rundt.

Rask reservasjonsbekreftelse

reservasjonen din bekreftes umiddelbart. Reisedokumentene kan du enkelt og greit skrive ut etter at reservasjonen er gjennomført og bekreftet.